
المقادير
3 ثمرات تفاح مقشرة ومبشورة ( يفضل التفاح الاخضر ) - 2 ونصف كوب دقيق - 1 كوب سكر بودرة - 3 معالق صغيرة قرفة - 1 معلقة كبيرة بكنج بودر - 1/4 كوب نشا - كوب لبن - نص كوب زيت ذرة - 3 بيضات - فانيليا - 2 معلقة صغيرة سكر
الطريقة
قلبى التفاح المبشور مع القرفة و 2 معلقة السكر واضربى البيض مع الفانليا وكوب السكر وضيفى اللبن و كملى ضرب وبعد شوية ضيفى الزيت وكملى ضرب وانخلى الدقيق مع البيكينج بودر و ضيفية على الخليط واحدة واحدة واضربى بهدوء حتى يختلط الخليط وجهزى صينية وادهنيها بالزبدة وحطى العجينة فيها وزعى خليط التفاح والسكر والقرفة بالتاسوى على وجة العجينة وحطيها فى الفرن ساخن على حرارة 180 درجة لحد ما تستوى وبعدين تشغلى الشواية علشان تحمرى الوش شوية ممكن تزينيها بعد ما تبرد بالكريم شانتى وتقدم وبالهناا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق