الصفحات

الجمعة، 19 ديسمبر 2014

صينية السمك البلطى



المقادير
1 كيلوسمك بلطى - 4 بطاطسيه قطع كبيرة - 4 جزرات ترنشات رفيعه - تسلق البطاطس والجزر عشر دقائق - بصله كبيرة ترنشات رفيعه - قليل من الكرفس والزعتر- ترنشات 4 ليمونات - 1 طماطميه ترنشات -2  فص ثوم كبار

الطريقه
احشي السمكه بكل الحشو المعد وضعى عليها من الخارج بابريكا وزعتر وبقدونس وكمون و رشه زيت وعصير 6 ليمونات كبااار و ملح و فلفل اسودوضعى البطاطس المسلوقه نصف سلق والجزر المسلوق نصف سلق وقطع طماطم وترنشات الليمون ومعه قليل من الكرفس و الزعتروفصين ثوم وملح وفلفل طبعا وكمون و نضعه تحت السمكه على فويل المنيوم تلف جيدا بالفويل الألمنيوم وتقفل جيدا وتضع في فرن درجه حرارة عاليه في الرف الأوسط من الفرن لمدة ساعه إلا ربع وبعد الساعه إلا ربع نفتح الورقه الألمنيوم لكي تتحمر السمكه و تقدم وبالهنا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق