الأربعاء، 10 يوليو 2024
الرقاق باللبن الرائب
المقادير
1/2 كيلو دقيق - 1 كوب لبن رائب - 1/2 كوب سمنة - 1 معلقة بيكنج بودر - 1 كوب ماء - 1 معلقة كبيرة سكر - رشة ملح - 1/2 كوب جبنة قريش مالحة
الطريقة
نقلب جميع المقادير ثم نقطع العجين لكرات صغيرة ونسبها ترتاح من نص ساعه لساعه ونرش عليها بالدقيق ونفردها باليد ثم النشابة ونخبزها فى طاسه سخنه ومدهونه زيت خفيف ولما تتحمر من تحت نقلبها على الوجه التانى ونغطيها بقماشه عشان مش ينشف ونقدم الرقاق مع الجبنة الحادقة ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق