السبت، 3 فبراير 2024
ريش بصوص الكارى
المقادير
1 كيلو ريش ضانى - 4 معلقة كبيرة كارى أصفر- 3 معلقة كبيرة زيت فول السوداني - 1 معلقة كبيرة زبدة - 1 معلقة صغيرة ملح - 1 كوب مرق دجاج - 1 معلقة كبيرة صلصة طماطم - 1 بصلة مقطع - 1 معلقة صغيرة فلفل اسود
الطريقة
يرش الكاري فوق الريش وتدهن طاسه بالزبدة وتوضع على النار وتسخن جدا ونشوى الريش عليها وفى طاسه اخرى على النار نضع معلقتين زيت فول سوداني ثم نضع البصل ويشوح حتى يذبل ثم نضع معلقة كارى ونقلب جيدا ثم نضع كوب مرق ومعلقة الصلصة ونقلب وتترك على النار حتى تتقل ثم نضع معلقة زبدة وتقلب ويتبل بالملح والفلفل ونضع الريش فى طبق التقديم ونضع فوقها صوص الكاري وتقدم ساخنة ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق