
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
لفة سبرنج رولز - 1/4 كيلو لحمة مفرومة - 1 بصلة مبشورة - 1/4 معلقة صغيرة بهارات مشكلة - رشة قرفة - 1/2 معلقة صغيرة ملح وفلفل أسود - 1/4 كوب بقدونس مفروم - 1/2 كوب رمان طازج - 1 معلقة كبيرة دقيق - 2 معلقة كبيرة ماء
الطريقة
فى طبق ضعي اللحمة المفرومة والبصل والبهارات المشكلة و القرفة والملح والفلفل الاسود والبقدونس والرمان واعجنى مع بعضه وخذى مقدار معلقة كبيرة من حشوة اللحمة المفرومة و وزعيها في خط واحد علي طرف احدى شرائح السبرنج رول ( لا تجعلى الحشوة سميكة لأن اللحم يأخذ وقت أكبر في السوى من السبرنج رول ولفى السبرنج رول باحكام حول الحشوة واختمى الأطراف باستخدام عجينة مكونة من ( 1 معلقة كبيرة دقيق مذابة في 2 معلقة كبيرة ماء ) وسخنى الزيت فى الطاسه ثم اقلي لفائف السبرنج رول حتى تأخذ اللون الذهبى وارفعيه علي مناديل ورقية لامتصاص الزيت الفائض ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
فى طبق ضعي اللحمة المفرومة والبصل والبهارات المشكلة و القرفة والملح والفلفل الاسود والبقدونس والرمان واعجنى مع بعضه وخذى مقدار معلقة كبيرة من حشوة اللحمة المفرومة و وزعيها في خط واحد علي طرف احدى شرائح السبرنج رول ( لا تجعلى الحشوة سميكة لأن اللحم يأخذ وقت أكبر في السوى من السبرنج رول ولفى السبرنج رول باحكام حول الحشوة واختمى الأطراف باستخدام عجينة مكونة من ( 1 معلقة كبيرة دقيق مذابة في 2 معلقة كبيرة ماء ) وسخنى الزيت فى الطاسه ثم اقلي لفائف السبرنج رول حتى تأخذ اللون الذهبى وارفعيه علي مناديل ورقية لامتصاص الزيت الفائض ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق