الاثنين، 22 أكتوبر 2018

سبرنج رول باللحمة المفرومة



#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
لفة سبرنج رولز - 1/4 كيلو لحمة مفرومة - 1 بصلة مبشورة - 1/4 معلقة صغيرة بهارات مشكلة - رشة قرفة - 1/2 معلقة صغيرة ملح وفلفل أسود - 1/4 كوب بقدونس مفروم - 1/2 كوب رمان طازج - 1 معلقة كبيرة دقيق - 2 معلقة كبيرة ماء

الطريقة
فى طبق ضعي اللحمة المفرومة والبصل والبهارات المشكلة و القرفة والملح والفلفل الاسود والبقدونس والرمان واعجنى مع بعضه وخذى مقدار معلقة كبيرة من حشوة اللحمة المفرومة و وزعيها في خط واحد علي طرف احدى شرائح السبرنج رول ( لا تجعلى الحشوة سميكة لأن اللحم يأخذ وقت أكبر في السوى من السبرنج رول ولفى السبرنج رول باحكام حول الحشوة واختمى الأطراف باستخدام عجينة مكونة من ( 1 معلقة كبيرة دقيق مذابة في 2 معلقة كبيرة ماء ) وسخنى الزيت فى الطاسه ثم اقلي لفائف السبرنج رول حتى تأخذ اللون الذهبى وارفعيه علي مناديل ورقية لامتصاص الزيت الفائض ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق