#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
ارز بلبن - بسبوسة - كنافة - كاسترد - فراولة - تفاح - موز - عصير فراولة - عصير مانجو - قشطة
الطريقة
نعمل الرز بلبن عادي جدا انا بحط اللبن على النار ولما يغلي نحط السكر والرز وعلي النار و افضل تقلب عشان ميفورش وبسيبه لحد ما الرز ينزل النشا بتاعه ويتقل نفسه ويستوي ونعمل الكاسترد لبن بدوب فيه الكاسترد ونحط سكر و نحطه على النار لحد مايتقل وبسبوسة باقيه و نحمص كنافة فى الفرن بمعلقة سمنة ولما خرجت حطي عسل وارز بلبن فى بولة وف النص نحط الكاسترد وبعدين كنافة وبعدين بسبوسة من غير تقليب ونقطع الفاكهة وعليهم عصير فراولة الفاكهة تشرب منه شوية ونحط الفاكهة وبعدين عصير فراولة وعصير مانجو وعلى الوش القشطة وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا....
نعمل الرز بلبن عادي جدا انا بحط اللبن على النار ولما يغلي نحط السكر والرز وعلي النار و افضل تقلب عشان ميفورش وبسيبه لحد ما الرز ينزل النشا بتاعه ويتقل نفسه ويستوي ونعمل الكاسترد لبن بدوب فيه الكاسترد ونحط سكر و نحطه على النار لحد مايتقل وبسبوسة باقيه و نحمص كنافة فى الفرن بمعلقة سمنة ولما خرجت حطي عسل وارز بلبن فى بولة وف النص نحط الكاسترد وبعدين كنافة وبعدين بسبوسة من غير تقليب ونقطع الفاكهة وعليهم عصير فراولة الفاكهة تشرب منه شوية ونحط الفاكهة وبعدين عصير فراولة وعصير مانجو وعلى الوش القشطة وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا....
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق