الثلاثاء، 1 أغسطس 2017

بهارات اللحمة



#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
2 معلقة كبيرة كركم - 3 معلقة صغيرة كمون مطحون - 1 معلقة صغيرة ورق لورى مطحون - 1 معلقة صغيرة فلفل أسود مطحون - 1 معلقة صغيرة بودرة فلفل احمر حار - 1 معلقة صغيرة كزبرة مطحونة - 1 معلقة صغيرة بودرة الثوم - 1 معلقة صغيرة جنزبيل بودرة - 1 معلقة صغيرة بابريكا

الطريقة
اطحنى ورق لورى فى مطحنة التوابل لمدة 2 دقيقة ثم ضيفي باقى التوابل واطحنيهم
- واحفظى توابل اللحم فى برطمان معقم ومحكم الغلق فى مكان بارد ومظلم
- هذه المقادير تكفى لعمل 1/3 كوب من توابل اللحم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق