#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
دجاجة مقطعه 4 قطع - بصله - توابل ( كبابه صيني وقرفه وتوابل دجاج وكاري و بابريكا و روز ماري و فلفل اسود و ملح طبعا ) او اي توابل تحبيها مش شرط دول - صويا صوص - صلصه طماطم - زيت
الطريقه
نشقها بالسكين وعلشان تشرب التتبيله كويس
هنبشر البصله ونضيف عليها التوابل كلها
والصويا صوص وممكن نحط كمان مسترده
ونقلبهم كويس ونتببل الدجاج بقي بالتتبيله
ونوصلها تحت الجلد كمان ونحطهم في كيس عشان ريحتهم ماتقبلش ريحه التلاجه ونسبها يوم في التلاجه هانطلعهم بقي من التلاجه ونجيب صينيه و ندهنها زيت ونرصهم فيه ونقفلها بورق فويل كويس ونحطها في الفرن علي 200 لمده ساعه تقريبا او ممكن اكتر شويه اول ما تستوي نشيل الفويل هانجيب الصلصه وندهن بيها الدجاج علي الوش ونولع الشوايه عشان تاخد لون ونولع فحمايه بقي ونحطها في النص ونغطي وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
نشقها بالسكين وعلشان تشرب التتبيله كويس
هنبشر البصله ونضيف عليها التوابل كلها
والصويا صوص وممكن نحط كمان مسترده
ونقلبهم كويس ونتببل الدجاج بقي بالتتبيله
ونوصلها تحت الجلد كمان ونحطهم في كيس عشان ريحتهم ماتقبلش ريحه التلاجه ونسبها يوم في التلاجه هانطلعهم بقي من التلاجه ونجيب صينيه و ندهنها زيت ونرصهم فيه ونقفلها بورق فويل كويس ونحطها في الفرن علي 200 لمده ساعه تقريبا او ممكن اكتر شويه اول ما تستوي نشيل الفويل هانجيب الصلصه وندهن بيها الدجاج علي الوش ونولع الشوايه عشان تاخد لون ونولع فحمايه بقي ونحطها في النص ونغطي وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق