
#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
2 كوب دقيق - ملعقة كبيرة بيكينج بودر - ربع كوب جبن رومى مبشور او اى نوع جبنة - بيضة - ربع كوب زبدة جامدة من التلاجة - ربع كوب شبت - ربع كوب لبن حليب - بهارات مشكلة ( ثوم بودر- بابريكا - شطة - كمون - جنزبيل) - نصف معلقة صغيرة ملح
الطريقة
نضرب الدقيق والبيكينج بودر والزبدة ثم نضيف البيضة والجبنة والشبت و البهارات والملح ونقلب ثم نضيف الحليب بالتدريج لان ممكن لا نحتاج لكل الكمية حسب نوع الدقيق العجينة لابد ان تكون طرية ان نجمعها جيدا مع بعض ثم نفردها بسمك تقريبا سم او اقل ونقطعها مربعات أو أصابع وندخلها الفرن على درجة حرارة 250 تحمر وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
نضرب الدقيق والبيكينج بودر والزبدة ثم نضيف البيضة والجبنة والشبت و البهارات والملح ونقلب ثم نضيف الحليب بالتدريج لان ممكن لا نحتاج لكل الكمية حسب نوع الدقيق العجينة لابد ان تكون طرية ان نجمعها جيدا مع بعض ثم نفردها بسمك تقريبا سم او اقل ونقطعها مربعات أو أصابع وندخلها الفرن على درجة حرارة 250 تحمر وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق