#مطبخ_دعاء_عاشور
المقادير
1/2 كوب لوز ني - 1/2 كوب بندق ني ( من غير القشر) - 1/2 كوب كاجو ني - 5 ملاعق كبيره زبدة جوز الهند - لوح شكولاته غامق محلى
الطريقة
حطى كل المكسرات في الكبه واطحنيها تتحول بودره
وسيحوا زبدة جوز الهند والفول السوداني في الميكرويف ( 10 - 20 ثانيه بالكتير) وضيفو نصها للمكسرات قلبيهم كويس وضيفى في الزبده مكسرات حتى تصبح عجينه خشنه بتتفتفت وافردى خليط المكسرات في صينيه مدهونه ( حاولو تفردوه متساوي ) وحطوهم في الفريزر مكسرات تجمد سيحوا الشكولاته في الميكرويف بعدين حطوها فوق المكسرات ورجعوهم في الفريزر بعد ماكل شي يجمد خرجوهم وقطعوهم على شكل بارز وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
حطى كل المكسرات في الكبه واطحنيها تتحول بودره
وسيحوا زبدة جوز الهند والفول السوداني في الميكرويف ( 10 - 20 ثانيه بالكتير) وضيفو نصها للمكسرات قلبيهم كويس وضيفى في الزبده مكسرات حتى تصبح عجينه خشنه بتتفتفت وافردى خليط المكسرات في صينيه مدهونه ( حاولو تفردوه متساوي ) وحطوهم في الفريزر مكسرات تجمد سيحوا الشكولاته في الميكرويف بعدين حطوها فوق المكسرات ورجعوهم في الفريزر بعد ماكل شي يجمد خرجوهم وقطعوهم على شكل بارز وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق