الاثنين، 11 يناير 2016

كوكيز بالبندق



‫#‏مطبخ_دعاء_عاشور‬
المقادير
1/2 كيلو دقيق - معلقة صغيرة بيكينج باودر - 1/2 ملعقة صغيرة ملح - 1/2 كيلو شكولاتة داكنة مفرومة - 1/4 كوب زبدة - كوب الا ربع سكر بني - 4 بيضة - ملعقة كبيرة فانيليا - 210 جرام قطع توفي صغيرة - كوب بندق محمص و مجروش

الطريقة
ذوبي الزبدة والشكولاتة في حمام مائي ساخن
واضربى البيض والسكر جيدا وضيفي خليط شكولاتة والفانيليا مع الاستمرار في الضرب و ضيفي الدقيق والبيكينج باودر و الملح و قلبي وضيفي البندق و قطع التوفي ودخليها التلاجه لمدة 45 دقيقة وحمي الفرن على 190 درجة وافرشي صينية بورق زبدة وشكلي العجينة كرات ورصيها في الصواني ودخليها الفرن لمدة 15 دقيقة وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق