الاثنين، 28 ديسمبر 2015

كباب الاردنى



‫#‏مطبخ_دعاء_عاشور‬
المقادير
1 كيلو لحم ضاني - نصف كيلو برغل - 3 ثمرات بصل مفروم - ملح و فلفل و بهارات - زيت

الطريقة
تغسل اللحمة بالملح و الفلفل و الخل وتترك نصف ساعة وتشطف اللحمة وتقلب مع البرغل والملح و 4 كوب ماء وتضاف التوابل و تعجن مع الخليط ثم يضاف الزيت و نستكمل عجن و يشكل العجين كرات ثم ترص في حله مدهونة زيت و تملىء الحلة بالماء و تترك علي النار حوالي ساعة او حتي تمام السوى وتقدم ساخنة ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق