الأربعاء، 2 سبتمبر 2015

جمبرى بالكاجو



#‏مطبخ_دعاء_عاشور‬
المقادير
كيلو جمبرى - نصف كيلو كاجو - بصل مقطع - جزرة مقطعة - فلفل مقطع - بصل اخضر مقطع - معلقة كبيرة بهارات - معلقة صغيرة ملح - معلقة كبيرة سمنة

الطريقة
1 -نضع حلة على النار و نضيف اليها السمنة
2 -وحمرى الجمبرى فى السمنة
3 -نرفع الجمبرى من السمنة و نضع مكانه البصل
4 -ونتبلهم بالملح و البهارات ونتركهم حى يتغير اللون
5 -نضيف اليهم الكاجو و البصل الاخضر
6 -نضيف اليهم الفلفل و الجزر ونشوح جيدا
7 -نضيف اليهم الجمبرى مرة اخرى و نتركهم على النار قليلا
8 -ويضع فى طبق التقديم ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق