#مطبخ_دعاء_عاشور
علشان تعملى بلح شام ناجح اتبعى هذه الخطوات
1 - ملعقة خل فى العجينة تخلية ينفش ويكون متماسك لان ملعقة الخل تخلى البيض مرنج متماسك
2 - لا يوضع العجين فى الزيت وهو ساخن يعنى مع كل طاسة ممكن تزودى شوية زيت و توطى النار واول ما ينفش ويطفو فى الطاسة على النار علشان ياخد اللون الذهبى ومايهبطش
3 - لاتضعية وهو ساخن فى الشربات
4 - اتقنى عمل الشربات يعنى لازم يكون معفود جدا وليس به كمية من الرطوبه يعنى لما تسوى الشربات يكون شبه العسل الابيض او اخف قليلا...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق