الخميس، 10 سبتمبر 2015

اسرار نجاح بلح الشام



#‏مطبخ_دعاء_عاشور‬

علشان تعملى بلح شام ناجح اتبعى هذه الخطوات
1 - ملعقة خل فى العجينة تخلية ينفش ويكون متماسك لان ملعقة الخل تخلى البيض مرنج متماسك

2 - لا يوضع العجين فى الزيت وهو ساخن يعنى مع كل طاسة ممكن تزودى شوية زيت و توطى النار واول ما ينفش ويطفو فى الطاسة على النار علشان ياخد اللون الذهبى ومايهبطش

3 - لاتضعية وهو ساخن فى الشربات

4 - اتقنى عمل الشربات يعنى لازم يكون معفود جدا وليس به كمية من الرطوبه يعنى لما تسوى الشربات يكون شبه العسل الابيض او اخف قليلا...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق