الأحد، 27 سبتمبر 2015

كلاوى بالمستردة



#‏مطبخ_دعاء_عاشور‬
المقادير
1/2 كيلو كلاوى - 1 كوب دقيق - زيت - بصل مفروم - ثوم مفروم - 1 ملعقة كبيرة مستردة -2 كوب شوربة - ملح فلفل - كسبرة للتزيين - مشروم

الطريقة
قطعى الكلاوى فصوص ثم تنزل فى الدقيق و فى طاسة ساخنة بها زيت تحمر الكلاوى وفى طاسة اخرى بها زبدة او زيت يشوح البصل و الثوم و يضاف الى البصل و الثوم المستردة و تقلب ثم نضيف عليهم 2 كوب شورربة و ملح و فلفل ثم تضاف قطع الكلاوى المحمرة وتترك لتغلى لمدة 5 دقائق و تزين بالكسبرة الخضراء وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق