الثلاثاء، 4 أغسطس 2015

سمك بالبندق



‫#‏مطبخ_دعاء_عاشور‬
المقادير
كيلو سمك - 2 ورقة لورى - بقدونس - ملح و فلفل - 100 جرام بندق - بيضة - 4 معلقة كبيرة خل

الطريقة
1-نظفى السمك ونضعه فى الصينية و نضيف اليها الماء
2-ونضيف اليهم ورق لورى والبقدونس و الملح
3-نضيف اليهم البهارات و نضع الورق الالمونيوم عليها و نضعها فى الفرن لمدة ربع ساعة
4-اضربى البيضة و نضع اليها الخل و البندق المفروم ونتبلهم بالملح و البهارات
5-ونضيف اليهم الماء ونقلبهم ونضفيهم على السمك
6- اغرفى السمك فى طبق التقديم  ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا ..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق