الجمعة، 1 مايو 2015

زبادى بالفراوله



المقادير
نصف كوب الفراولة

الطريقه
تجيبى الفراوله وتزال اوراقها وتغسليها كويس وتعصريها بالخلاط و نضعيها فى حله على النار وتغلى على النار لمدة خمس دقائق وتتركيها لتبرد تماما وممكن تحتفظى بها فى الثلاجه لمدة ثلاثة ايام وعند رفعها من على النار نضعها ببرطمان نظيف وجاف ولا نغلق البرطمان الاعندما تبرد تماما وبعد ما تبرد نغلق البرطمان ونضعة بالثلاجة وقت الاستخدام وحضرى الزبادى العاديه بالبيت او اشتريها جاهزة واضيفى لكل كوب بالحجم الصغير ملعقتين فراولة وملعقة سكر وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق