الاثنين، 30 مارس 2015

بيض بجبنة الروكفور والطماطم والفلفل



المقادير
معلقة كبيرة سمن بلدى او زبدة -5 بيضات -3 ثمرات طماطم -2 ثمرة فلفل رومى أخضر- 2 قرن فلفل حامى - ربع كوب جبنة روكفور- معلقة صغيرة فلفل اسود - نصف معلقة صغيرة ملح - بعض الخضرة لتجميل الطبق

الطريقة
سخنى السمن فى طاسة وقطعى الطماطم والفلفل قطع صغيرةثم نصبهم فى الطاسة ونقلبهم مع السمن ونضرب البيض مع الملح والفلفل ثم نصبهم فى الطاسة ونقلب الكل على نار عالية او نغطى الطاسة ونتركها على نار هادية جدا مع التقليب بين الحين والآخر ونرش قليل من الخضرة على وش الطبق والجبنة وتقدم ساخنة مناسبة للفطار او العشاء وممكن تتعمل منها ساندوتشات روعة وتقدم مع تحياتى دعاء عاشوروبالهناااا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق