
المقادير
نصف كيلو لحمة مفرومة - نصف كوب عصير برتقال - فلفل أسود - ملعقة كبيرة فلفل أحمر-ملعقة كبيرة زيت - ملعقة صغيرة ملح - 2 فص ثوم مفروم - نصف كوب بقسماط - معلقتين خل - 3 كوب مايه - بيضة
الطريقة
1 - قلبى اللحمة المفرومة بالفلفل الأسود والملح والثوم والبيضة والبقسماط مع بعض كويس لحد ما يختلطوا وبعد كده ابدأي شكلي الخليط كرات
2 - حمري كرات اللحمة في الزيت على النار لحد ما يبقى لونهم بني فاتح وبعدين ضيفي عليهم الفلفل الأحمر والبرتقال والخل والمايه وقلبيهم مع بعض وسيبيهم على النار لحد ما الخليط يغلي وقدميهم.. وبالهنا..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق