الأربعاء، 31 ديسمبر 2014

كباب الفاكهة مع الكريمة (طبق جديد وجميل ومغذى)



المقادير
4/1 كيلو فراولة - 2/1 ثمرة كنتالوب مقشرة ومتقطعة مكعبات - 2 ثمرة موزمتقشرة ومقطعة شرائح - 2 ثمرة تفاح مقطعة مكعبات - فصوص برتقال متقطعة مكعبات - 4/3 كوب كريمة لباني ( اختياري ) - عيدان خشب

**ملحوظة
ما تنسيش ترشي عصير ليمون على التفاح والموز علشان لونهم ما يتغيرش

الطريقة
1-حضري الفراولة واغسليها كويس وشيلي الرأس بتاعتها
2-وجيبى العيدان الخشب وابدئي اغرسي في كل واحدة منها قطعة مختلفة من كل نوع فاكهة واستمري على كده لغاية ما الفاكهة تخلص كلها
3- اضربي الكريمة وقدميها مع الفاكهة وممكن تحطي عيدان الخشب دي في صينية وترشي عليها سكروتدخليها الفرن في درجة حرارة متوسطة وتسيبيها لمدة 15 دقيقة هتلاقي شكلها وطعمها تحفةوتقدم وبالهنا....

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق