الاثنين، 6 أكتوبر 2025

ساندوتش كبدة مقلية المقادير 1/2 كيلو كبدة بقرى - 5 فصوص ثوم - 1 ملعقة صغيرة ملح - 1 ملعقة صغيرة فلفل اسود - 1 ملعقة صغيرة كمون - 1/4 كوب خل - 2 كوب رده - زيت للقلي - 5 ارغفه خبز فرنسي - 1 كوب طحينية الطريقة قطعي الكبدة شرائح رقيقة وضعيها في طبق وضيفي الثوم والخل والملح والفلفل الأسود و الكمون وقلبى حتى تتخلط واتركيها 30 دقيقة على جنب وضعي الرده في طبق ونزلى فيها شرائح الكبدة حتى تتغلف من كل الجهات ثم اتركيها على جنب لحوالي 5 دقائق حتى ترتاح و سخني الزيت على النار واقلي شرائح الكبدة على دفعات واتركي الشرائح في الزيت حوالي 3 دقائق حتى تتحمر وارفعي الكبدة عن النار وضعيها على مناديل ورقية لتتشرب فائض الزيت و ضعي ملعقة طحينة في كل رغيف خبز ثم ضيفي قطع الكبدة المقلية و اغلقي الخبز وقدميها ساخنة ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق