الاثنين، 29 سبتمبر 2025
جلاش حلو باللبن والسكر
المقادير
لفه جلاش - سمن لدهن الصينية - 1 كوب لبن محلي بالسكر - سكر بودرة حسب الحاجة - مكسرات حسب الحاجة
الطريقة
ناخد ورقه ورقه وندهنها سمنه ونفرد راق راق فى صينيه مدهونه سمنه وممكن بين الراقات تحطي مكسرات او جوز هند ونقطعه ثم نضع خليط السمنه والزيت على وجه الجلاش ونوزعه كويس على كل الوجه وبين الفراغات اهم حاجه علشان تورق الجلاش من جوه ونميل الصينينه نوقفها من كل الاتجاهات علشان تتوزع السمنه وندخله الفرن وهو سخن ونكون مجهزين لبن مغلى محلى بالسكر بعد ما يتحمر الجلاش ننزل عليه باللبن ونرش عليه سكر بودرة ويقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق