مفركة البطاطس بالبيض على الطريقة السورية
المقادير
4 حبات بطاطس متوسطة الحجم مقطعة مكعبات صغيرة - 4 بيضات - ثوم مهروس - 1 بصلة مقطعة - 3 ملاعق زيت - ملح - 1 ملعقة صغيرة فلفل اسود - رشة كمون مطحون
الطريقة
نضع الزيت ونشوح الثوم والبصل ونضيف البطاطس ونقلبها مع الثوم والبصل ونضيف الملح والفلفل ونخفف النار ونغطي ونترك البطاطس حتى تستوى ونقلبها من حين لآخر بهدوء و نضيف البيض ونقلب بهدوء وعند التقديم نرش القليل من الكمون على وجه البطاطس وتقدم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق