الخميس، 23 أبريل 2015

كيكة جلاش



تجيبي لفة الجلاش وتمسكي كل ورقة وتنيها مرة لفوق ومرة لتحت لغاية ماتبقى زي المروحة او تفطعيها مربعات فوق بعض او تكرمشى ورقة ورقه وابتدي رصيهم فوق بعض لغاية ماتملي الصينية و بعد كدة هاتي 2 كوب زبادي ونصف كوب سمنة و3 بيضات ورشة فانيليا نصف كوب سكر وباكو بودر ونصف كوب لبن واضربيهم في الخلاط و صبيهم فوق الجلاش ويدخل الفرن تستوى ربع ساعة بس ولما يطلع حطي عليه كوب واحد فقط شربات.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق