الصفحات

السبت، 25 أبريل 2015

اقراص البطاطس بالسمك



المقادير
نصف كيلو سمك فيليه - ملعقة زبدة - ملح - فلفل - كمون - ثوم - خل - ليمون - نصف كيلو بطاطس مهروسة - كوب بقسماط - 1 بيضة مخفوقة - دقيق - 2 معلقه دقيق - زيت للقلي - ربع كوب جبنة

الطريقة
تبلى السمك ويترك نصف ساعة ويسلق في ماء مغلي نصف ساعة ويقلب مع البطاطس والجبنة جيدا ومعلقتين دقيق ثم ناخذ من الخليط و نعمل اقراص وتتبل الاقراص فى الدقيق والبيض و البقسماط ثم تقلي في زيت غزيروتقدم ساخنة مع خس و خيار وطماطم ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق