الخميس، 2 أبريل 2015

بروانيز بالتمر



المقادير
كوب دقيق - نصف كوب كاكاو - معلقه صغيرة بيكنج بودر - معلقتين قرفه - ربع معلقة ملح - 15 قطعة تمر - 4 بياض بيض ربع كوب زيت - معلقة فانليا 

الطريقة
قلبى  الدقيق والكاكاو
والبيكنج بودر والقرفة
وملح ثم ضيفي قطع التمر مقطعة  أجزاء صغيرة  وبياض بيض وزيت وفانيليا واعجنيهم بالعجان الكهربائي حتي تختلط جيدا وقومي برش صينية بالقليل من الزيت وضعي الخليط في الصينية و ضعيه في فرن تم تسخينه علي 200 درجة و وتترك في الفرن لمدة 16 دقيقة واتركي البراونيز يبرد لمدة 30 دقيقة وقطيعها الى مربعات صغيرة واتركيها تبرد وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق