الصفحات

السبت، 28 مارس 2015

تشيز كيك بالمانجو



المقادير
1 باكيت جيلى مشمش مذاب في 2 كوب ماء - 3 كوب فاكهه المانجو - 1 علبة كريمة للخفق - 1 علبة قشطة - 1 كيس جيلاتين بدون نكهة مذاب في نصف كوب ماء - 6 قطع جبن كيرى - 1 كيك اسفنجية جاهزة

الطريقة
ضعى الكيكة الجاهزة في قالب الكيك واضربى فاكهة المانجو و كوب الجيلي المذاب و ربع كوب الجيلاتين و 6 قطع جبن و كريمة الخفق والقشطة ثم يضاف الخليط المجهز الي الكيكة الجاهزه في القالب
وضعى قالب التشيز كيك بالمانجو في الثلاجة حتي يبرد وتتماسك المقادير لمده ساعة ثم اضربى المتبقي من فاكهة المانجو و الجيلي و المتبقي من الجيلاتين في الخلاط الكهربائي حتي تختلط المقادير وثم يضاف الخليط الي التشيز كيك بالمانجو و توضع بالثلاجة مره اخري حتي تتماسك تقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق