الصفحات

الجمعة، 27 مارس 2015

طاجن بامية باللحم المفروم فى الفرن



المقادير
1/2 كيلو بامية - 1/4 كيلو طماطم - 1/4 مفروم - بصلة - معلقتين سمن - 3 فصوص توم كبار - ملح وفلفل اسود

الطريقة
عصجى اللحم المفروم ودا بيبقى بتحمير البصل فى السمن لحد ما يبتدى يحمر ونحط التوم المفروم ساعتها وبعد دقيقة من التوم نحط المفروم ونقلب كويس ونسيب المفروم يتعصج يعنى يستوى ويبقى عصاج ونحط بعد كده الطماطم بعد ضربها فى الخلاط والملح والفلفل لما يتسبك ونجيب الطاجن نحط فيه الخلطة دى والبامية ونقلب كويس مع شوية شوربة او مية و نحطها فى الفرن ونتابع الفرن عشان تستوى البامية وتتحمر من الوش كمان بعد ما تستوى ولو الفرن محتاج نعمل الشواية عشان الوش نتابعه برده طبعا تدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق