الصفحات

الأحد، 1 مارس 2015

طاجن دجاج بالثوم



المقادير
دجاجة - فلفل ألوان - بطاطس - بصل - قرع عسل - خل - معلقة سكر- ثوم - معلقه صويا صوص - ملح - فلفل - زبدة

الطريقه
افرمي الثوم وضيفيه إلى الزبدة في طاسة على النار ثم السكر والصويا صوص  وضيفي الملح والفلفل ثم الدجاجة وقلبيها فيها جيدا واتركيها لتغلي في الصينية ضعي شرائح قرع العسل وعليها الدجاجة بالصوص وادخليها الفرن

وابشري البطاطس وضيفي اليها ملح و فلفل وزيت زيتون وضعيها في صينية مدهونة زبدة وادخليها الفرن وقدمي الدجاجة على قرص البطاطس ساخنة وبالهناا مع تحياتى دعاء عاشور.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق