
المقادير
4 اكياس كيتكات كبيرة - علبة بوريو 12 باكو - علبة ايس كريم فانيليا كبيرة او 4 صغير - علبة ايس كريم فراولة كبيرة او 4 صغير - كيسين ام اند ام
الطريقة
رصي اصابع الكيتكات علي جوانب الصينية واطحني البوريو و حطيه في قعر الصينية بس مش كله وافرشي ايس كريم الفانيليا لحد نص الصينية و معاه باقي البوريو وافرشي فوقيه ايس كريم الفراولة لحد الاخر و ممكن تحطي مكسرات في النص و رشي ام اند ام فوق الوش و دخليها الفريزر نص ساعة او اكتر كدا عندك كيكة ايس كريم وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق