الصفحات

الأربعاء، 25 مارس 2015

عيش البتاو الفلاحي



المقادير
4 كوب دقيق - رشة ملح - كوب زبادي -علبة قشطة - ربع كوب زبدة

الطريقة
قلبى الدقيق والزبده والقشطه مع اضافة الزبادي بالتدريج حسب قسوة العجينة لو مش محتاجة منكملش كل كمية الزبادي وتعجن جيدا حتي الحصول علي عجينة متماسكة لا تلتصق باليد و تترك لترتاح نصف ساعة وبعدين نكورها كور صغيره نأخذ كره ونفردها رفيع جدا علي رخامة مرشوشة دقيق وفي طاسة ساخنة بدون زيت نضع الكرات المفرودة واحدة بعد الاخري حتي تنشف وتحمر ونقلبها وبعد سوى كل واحدة نضعهم في طبق مغلق حتي لا ينشفوا الا اذا تريديهم ناشفين و يحفظون في كيس بلاستيك وبالهناا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق