الأحد، 12 يونيو 2016

طاجن سبانخ بالخرشوف



‫#‏مطبخ_دعاء_عاشور‬
المقادير
2 كوب جبنه بارميزان - ربع كيلو سبانخ مخروطة - ربع كيلو خرشوف مقطع - 2/3 كوب قشطة - كوب جبنه كريمى بيضاء ( فيلادلفيا ) - ثلث كوب مايونيز - 2 ملعقة صغيرة ثوم مفروم

الطريقة
نسخن الفرن إلى 190 درجة
يقلب جبنه البارميزان مع السبانخ مع الخرشوف وباقى المقادير منفصلة ثم إضافتها جميعا مع خليط السبانخ و الخرشوف ويضع الطاجن فى الفرن لمدة من 20 إلى 30 دقيقة ويقدم الطبق مع العيش المحمص ومع تحياتى دعاء عاشور وبالهنا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق