الجمعة، 24 أبريل 2015

فطائر بالسوسيس



مقادير العجينه
4 كوب دقيق - نصف كوب زيت او سمن - معلقة صغيره خميره فوريه - معلقتين كبار سكر بودره - كوب حليب - رشة ملح

الطريقة
بنذوب الخميره في ربع كوب ماء دافيء ونص معلقه صغيره سكرونسيبها لحد ما تعمل رغاوي على الوش عشان نتاكد انها سلميه نفرك الدقيق بالزيت او السمن لحد ما يختفي فيه ونضيف الخميره والحليب تدريجي لحد ما العجينه تتعجن معانا كويس ونسيب العجينه ترتاح نص ساعه و بعدين نقسم العجينه بحيث تبقى كوره قد البيضه وبعدين ناخدها نبرمها زي السميط و نحطها قدامها ونبططها شويها ممكن نفردها بنشابه و نلفها حوالين السوسيس بالورب وبندهن الوش بخليط من البيض واللبن والسكر مخفوقين مع بعض وممكن نرش على الوش حبة البركه او زعتر زي ما تحبوا درجة حرارة الفرن تكون حوالي 200 هتقعد فيه ربع ساعه تقريبا وتقدم مع تحياتى دعاء عاشور وبالهناا..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق