الجمعة، 19 ديسمبر 2014

فطيرة اللحمة المفرومة



المقادير
نصف كيلو لحمة مفرومة - تمن كيلو جبنة شيدر مبشورة - تمن كيلو جبنة رومي مبشورة - فلفل أخضر مقطع - ملعقة صغيرة بابريكا - ملعقة صغيرة ملح - نصف كيلو بقسماط  - تلتين كوب لبن -علبة صلصة - 2 بيضة

الطريقة
1 - عصجى اللحمة على النار وضيفي عليها الفلفل الأخضر والملح وصلصة الطماطم وقلبيهم مع بعض كويس وبعد كده ضيفي عليهم التوابل و البابريكا وقلبيهم مع بعض وسيبيهم على نار هادية من 10 : 15 دقيقة
2 - قلبى البقسماط مع البيض واللبن لحد ما يختلط الخليط وبعد كده افردي نصف الخليط في الصينية وبعد كده افردي عليه نصف كمية الجبنة الشيدر والجبنة الرومي وافردي عليهم خليط اللحمة
3 - قلبى باقي الجبنة الرومي والشيدر مع باقي خليط البقسماط وقلبيهم مع بعض كويس وبعدين افردي الخليط ده كطبقة أخيرة وحطيه في الفرن لمدة ساعة وبعد كده قدميها وبالهنااا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق